Kastav 24. veljača 2019.

Velika fešta i zaruke za kraj “pusnog pakla va Kastve”

Velika fešta i zaruke za kraj “pusnog pakla va Kastve”

Prepun šator, izvrsna fešta uz sjajni “Night Express” i jedna nezaboravna prosidba obilježili su posljednju pusnu subotu u Maškaranom centru Kastav. 

U velikom finalu, posljednje kastavske maškarane subote, sinoć je posjetitelje, u prepunom pusnom šatoru pokraj kastavske Školske sportske dvorane, zabavljao sjajni “Night Express”, kojem su u pomoć priskočili Brevis Band i decibeli. 

U Kastav su, baš kao i proteklih pet subota sinoć “hodočastile” maškare iz svih krajeva naše, ali i susjedne Istarske županije, a organizatori su se ponovno pobrinuli da im u najluđem maškaranom šatoru u regiji ništa ne pofali. 

Ludo je sinoć bilo na pozornici i podiju. Veliku feštu maškare će dugo pamtiti. No, jedan će se par posljednje ovosezonsku maškarane subotu sjećati zauvijek. Naime, nakon što su, baš kao i svake subote do sada, podijelili nagrade najboljim maskama, Dino Ćućić kleknuo je na jedno koljeno i zaprosio Sanju Pešćicu. Rekla je da. Bio je to savršen završetak nezaboravnih maškara u kastavskom pusnom šatoru.

Foto: Daniela Mikičić