Kostrena 22. studeni 2019.

105 mašinica za tetoviranje “zazujalo” u Kostreni

105 mašinica za tetoviranje “zazujalo” u Kostreni

Ponajbolji tattoo artisti iz regije okupili su se u Kostreni, gdje se od danas do nedjelje održava 9. Rijeka Tattoo Expo, do sada najveće izdanje popularne riječke tattoo konvencije.

Brojni tattoo artisti, njih 105, iz desetak su europskih zemalja stigli u Kostrenu, na najveći do sada Rijeka Tattoo Expo. Posjetitelji će, uz majstore iz Hrvatske i okolnih zemalja, u Sportskoj dvorani Kostrena, kroz tri dana, imati prilike na djelu vidjeti i artiste iz Belgije, Švedske i Velike Britanije.


Iz bogatog trodnevnog programa istaknuti svakako treba ovogodišnje novitete, poput atraktivnog Cosplay natjecanja i foto natječaja, ali i tridesetak izlagača, koji u sklopu konvencije izlažu svoje proizvode. Spomenuti svakako treba i veliku akciju kojom se prikupljaju sredstva za opremanje knjižnice kostrenske osnovne škole.


“Već od jutra imamo puno posjetitelja i jako smo zadovoljni. Moram istaknuti da manifestacija raste iz godine u godinu. Svake godine imamo sve više posjetitelja. Na žalost ne možemo više rasti što se tiče broja artista jer nam ne dozvoljava dvorana”, naglasila je Mia Mohorić.


Najveći Rijeka Tattoo Expo do sada u Kostreni su danas svečano otvorili općinski načelnik Dražen Vranić, direktorica TZO Kostrena Sandra Svetić i direktorica KD Kostrena Sonja Hladnik, a okupljene je pozdravila i Biserka Miškulin, ravnateljica OŠ Kostrena.


Ulaznice za 9. Rijeka Tattoo Expo mogu se kupiti isključivo na ulazu u Sportsku dvoranu Kostrena. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 30,00 kuna, dok je cijena trodnevne ulaznice 50,00 kuna. Ulaz se u subotu i nedjelju otvara u 10 sati.