Kostrena 13. rujan 2021.

20. “Jesen u Kostreni” uz 5 predstava, 2 koncerta i mjuzikl

20. “Jesen u Kostreni” uz 5 predstava, 2 koncerta i mjuzikl
Jubilarna 20. “Jesen u Kostreni” donosi čak 5 predstava, 2 koncerta, mjuzikl, tematsku tribinu i promociju zbirke pjesama.

Ovogodišnje 20. izdanje “Jeseni u Kostreni” ove subote, 18. rujna, otvorit će popularni Zijah Sokolović s predstavom “CABAres CABArei”. 


“Jesen” se nastavlja već u ponedjeljak, 20. rujna, kada Teatroman u Kostrenu stiže s predstavom “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”, dok će u srijedu, 22. rujna, popularnog “Ćiru” još jednom utjeloviti sjajni Tarik Filipović. 

U ponedjeljak, 27. rujna, u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s predstavom “Kako misliš mene nema” gostuje Teatar Exit, a 2. listopada na istom će mjestu mjuzikl “Jalta, Jalta” izvesti obitelj Surian. 

Teatroman se u Kostrenu vraća 6. listopada i to s izvrsnom komedijom “Ja, tata” i spušta zator na dramski program “Jeseni u Kostreni”.  


Ženska vokalna skupina Luštrin će 9. listopada prigodnim koncertom obilježiti svojih prvih pet godina, a svoj će jubilej proslaviti i sama “Jesen u Kostreni”. Naime, povodom 20. izdanja manifestacije 11. listopada održat će se tematska tribina na kojoj će sudjelovati i gosti: Olivera Baljak, Vilim Matula i Matko Raguž.

16. listopada koncert će održati J.R. August, a ovogodišnja “Jesen u Kostreni” završit će 20. listopada promocijom zbirke pjesama “Ako rabi, bit ću školjka… opet pleten sni”, autorice Branke Kržik Longin.
 
Sva događanja održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati, a gledatelji moraju imati važeću covid potvrdu.


Ulaznice se mogu kupiti u sustavu mojekarte.hr. Cijena ulaznice je 50 kn, a za umirovljenike 30 kn, uz napomenu da se ulaznice s popustom za umirovljenike mogu kupiti samo u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji i to u utorak (14. 9.) od 16 do 18 sati te sat vremena prije početka svakog događanja.

Komentari