Kostrena 9. prosinac 2018.

"Četiri tenora" sjajnim koncertom zatvorila Mikulnu

"Četiri tenora" sjajnim koncertom zatvorila Mikulnu
Sjajna “Četiri tenora”, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak, nezaboravnim su koncertom zatvorila ovogodišnju “Mikulnu”, trodnevnu manifestaciju u čast kostrenskom zaštitniku- svetom Nikoli.

Kostrenska “Mikulna” ove je godine “izrasla” u trodnevnu manifestaciju, u sklopu koje su Kostrenjani i njihovi gosti, od petka do nedjelje, uživali u bogatom programu. “Mikulna” je počela petak svečanim paljenjem lampica na velikom boru ispred Sportske dvorane te spektakularnim vatrometom na nebu iznad Kostrene.

A vatreno je bilo i večeras u velikom finalu ovogodišnje “Mikulne”. U Sportskoj dvorani Kostrena, u organizaciji Udruge Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji i Odbora za kulturu, odgoj i obrazovanje Općine Kostrena, nastupila su sjajna “Četiri tenora”. Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak publiku su oduševili sjajnim vokalnim sposobnostima i šarolikim repertoarom, u kojem su i oni najizbirljiviji mogli pronaći nešto po svom guštu.4. “Mikulnu” zajedničkim su snagama organizirali Općina Kostrena, Turistička zajednica Općine Kostrena, Komunalno društvo Kostrena i Odbor za kulturu odgoj i obrazovanje Općine Kostrena, uz podršku brojnih sponzora i pokrovitelja, koje je i ove godine predvodila INA.