Kostrena 21. prosinac 2019.

Jasminka Matrljan autorica “Najljepše božićne priče”

Jasminka Matrljan autorica “Najljepše božićne priče”

Najljepšom kostrenskom božićnom okućnicom proglašena je okućnica Jasminke Matrljan, drugo mjesto pripalo je Nikolini Vranić Fućak, a treće mjesto zauzela je okućnica Sandre Bušljete. Nagradu za najljepši okoliš poslovnog subjekta dobio je “Mosquito bar”, a posebnu nagradu Suzana Kukarić za “Malu priču iz bajke”.

Najljepšu božićnu priču Kostrenjanima je ovog prosinca “ispričala” Jasminka Matrljan. Odlučio je tako stručni žiri koji je obišao Kostrenu i izabrao najljepše uređene božićne okućnice. 


Drugo mjesto osvojila je okućnica Nikoline Vranić Fućak, a treće okućnica Sandre Bušljete. U kategoriji poslovnih subjekata nagrađen je “Mosquito bar”, dok je posebna nagrada “Mala priča iz bajke” pripala Suzani Kukarić.

Natječaj je započeo početkom prosinca, a prijave su se zaprimale do 18. ovog mjeseca. Najvrjednijim i najkreativnijim mještanima nagrade i priznanja su uručena sinoć u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.


“Najljepšu božićnu priču” tradicionalno organizira Turistička zajednica Općine Kostrena, uz pomoć Općine Kostrena, kako bi potaknula mještane da u predblagdansko raspoloženje uljepšaju Kostrenu.

Nakon svečane dodjele okupljeni su uživali u sjajnom nastupu “Pjevačkog zbora mladih Josip Kaplan”.