Kostrena 9. srpanj 2024. K.V.

Jelena Rozga u "Kostrenskoj noći" i "Jedna noć u Kostreni"

Jelena Rozga u "Kostrenskoj noći" i "Jedna noć u Kostreni"
Pridružite nam se u petak i subotu, 19. i 20. srpnja, u uvali Žurkovo na nezaboravnom vikendu prepunom glazbe i zabave, pozivaju iz Kostrene 

Drugo izdanje glazbenog festivala “Jedna noć u Kostreni” održat će se u petak, dok nas u subotu očekuje tradicionalna ljetna manifestacija “Kostrenska noć”. Ulaz je besplatan za obje večeri!

Jedna noć u Kostreni

Uzbudljiv glazbeni festival nazvan po starom poznatom šlageru okupit će brojna poznata imena domaće glazbene scene. 

Petak, 19. srpnja u 20:30; u petak navečer, publika će imati priliku uživati u nastupima Zorice Kondže, Tedija Spalata, Olivera Jakovčeva Berekina, Alena Polića, Karin Kuljanić, Dina Antonića, Katje Budimčić Sabljar, Nevena Barca, Melanije, Jose Butorca, Klape Tić i Božidarke Matije Čerine.


Repertoar će uključivati hitove poput "Zar je voljeti grijeh", "More snova", "Dižen sidro", "Zami me sobun sakamo", "Črna", "Konoba" i mnoge druge uspješnice koje će publika zasigurno zapjevati zajedno s izvođačima. Posebno se veselimo premijeri nove skladbe o Kostreni "Moja Kostrena" koju će izvesti Katja Budimčić Sabljar, kao i premijernom prikazivanju video spota "Kostreno moja" u izvedbi klape Baladur.

Izvođače će pratiti vrhunski festivalski orkestar pod ravnanjem Zvonimira Radišića, a nakon festivalskog dijela večer će završiti plesnom zabavom uz Dina Antonića. Voditelji večeri bit će Robert Ferlin i Barbara Udovičić. Cilj festivala je svake godine predstaviti jednu novu skladbu vezanu uz Kostrenu, stvarajući tako jedinstvenu glazbenu razglednicu.

Kostrenska noć

Subota, 20. srpnja u 21:00; u subotu nas očekuje Kostrenska noć, najdugovječnija ljetna manifestacija na kojoj će ove godine nastupiti megapopularna Jelena Rozga. Njezini atraktivni nastupi i poznati hitovi jamče zabavu do kasnih noćnih sati.


Posebna ponuda i dodatna iznenađenja

Osim glazbenog programa, organizatori su pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu i dodatna iznenađenja za oba dana. Ne propustite jedinstveni kostrenski spektakl za sve generacije!

Regulacija prometa

Zbog održavanja glazbenih programa, parkiranje i ulazak vozila na parkiralište Žurkovo bit će zabranjeni od četvrtka 18. srpnja nakon 22:00 sata do nedjelje 21. srpnja u 6:00 sati. Zabrana se ne odnosi na interventna vozila, dostavna vozila, vozila KD Kostrena, organizatore manifestacije te iznimno stanovnike Žurkova u hitnim slučajevima. 

Manifestaciju Kostrensko leto zajednički organiziraju Turistička zajednica Općine Kostrena i Centar kulture Kostrena uz potporu KD Kostrena te pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, Turističke zajednice Kvarnera i Hrvatske turističke zajednice.