Kostrena 19. svibanj 2019.

Katja predstavila svoj prvi CD “Škalin dva do oltara”

Katja predstavila svoj prvi CD “Škalin dva do oltara”
Katja Budimčić sinoć je u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, u sklopu “Čakavskih susreta va Kostrene”, predstavila svoj prvi album- “Škalin dva do oltara”.

Dugo iščekivani album prvijenac naše talentirane pjevačice konačno je ugledao svijetlo dana. “Škalin dva do oltara” Katja je predstavila sinoć u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, kojom su odjekivale publici drage skladbe s festivala MIK, Čansonfest i Grobnička skala. 

Pjevačicu je na cjelovečernjem koncertu pratio bend “4 Shades” (Zvonimir Radišić, Dino Ivelja, Dorijan Cuculić i Žiga Smrdel), a promociju je uveličala kostrenska pjesnikinja Branka Kržik Longin, koja je pročitala nekoliko svojih pjesama, između ostalih i “Škalin dva do oltara”.


“Bio je ovo prekrasan koncert, intiman i vrlo emotivan. Zahvaljujem se Općini Kostrena i Katedri, zahvaljujem se Danijeli jer je pozornica izgledala božanstveno, svima koji su bili uz mene u dvorani i u mislima. Zahvaljujem se svojim dečkima na fantastičnoj pratnji i velikoj podršci. Dala sam svaku emociju koju sam imala kao i u trenucima dok sam pjesme snimala i mislim da su ljudi to osjetili. Veselim se idućem promotivnom koncertu na jesen u Rijeci”, poručila je Katja.

Nosač zvuka “Škalin dva do oltara”, kojeg je izdala Katedra Čakavskog sabora Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, moguće je kupiti u Croatia Recordsu ili preko Katedre Čakavskog sabora Kostrena.