Kostrena 5. listopad 2021.

Komedijom "Ja, tata" nastavlja se Jesen u Kostreni

Komedijom "Ja, tata" nastavlja se Jesen u Kostreni
Jesen u Kostreni nastavlja se u srijedu, 6. listopada, u 20 sati, kada na pozornici Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji gostuje Umjetnička organizacija Teatroman s predstavom “Ja, tata”.
 
Radi se o sedamdesetak minuta urnebesne zabave temeljene na razmišljanjima muškaraca o tome kakav je to osjećaj donijeti novi život na svijet. U ritmu koji niti trenutka ne gubi na intenzitetu, a koji će mnoge u publici nasmijati do suza, prikazane su sve promjene s kojima se neizostavno suočava svaki novopečeni otac, uz minuciozno ocrtanu galeriju likova koje će sresti svi koji krenu u najljepšu, ali i najzahtjevniju životnu pustolovinu- onu roditeljsku.


Ulaznice za predstave Jeseni u Kostreni moguće je kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni Čitaonice sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, za umirovljenike 30 kuna, a za učenike 25 kuna (uz napomenu da se umirovljeničke i učeničke mogu kupiti isključivo na blagajni Čitaonice sat vremena prije svake predstave). Za sva događanja Jeseni u Kostreni gledatelji moraju imati covid potvrdu.

Komentari