Kostrena 4. veljača 2018.

Kostrenjani testirali vesele “Puknute oktance”

Kostrenjani testirali vesele “Puknute oktance”
27. Maškarani auto rally Pariz- Bakar jutros je, po predivnom vremenu, krenuo s riječkog Pariza. Nakon predstavljanja na Korzu šezdesetak maškaranih vozila s gotovo 250 veselih sudionika nastavilo je prema Kostreni, gdje ih je čekao prvi ispit spretnosti.

Maškarani cirkus na četiri kotača, što je jutros starom rutom krenuo s riječkog Pariza prema Korzu, malo prije podna stigao je u Kostrenu. Veselu kolonu vozila, na čijem je čelu tradicionalno bila meštrica rallya Stella Paris, dočekali su brojni Kostrenjani, dakako predvođeni Špažićarima.

Osim sjajno raspoloženih domaćina u Kostreni je “Puknute oktance” čekao i prvi ispit spretnosti pa su sudionici 27. Maškarani auto rally Pariz- Bakar, najstarije prateće manifestacije Riječkog karnevala, uz maske imali prilike pokazati i vozačko umijeće.

Iz Kostrene je maškarana kolona vozila nastavila prema Bakru, gdje je vožen 2. ujedno i posljednji ispit spretnosti, nakon čega su u bakarskom Domu kulture Matija Mažić najuspješnijim vozačima i najboljim maskama dodijeljene prigodne nagrade.