Kostrena 23. srpanj 2016.

Kostrenska noć opravdala očekivanja 

Kostrenska noć opravdala očekivanja 
Na novoj lokaciji, trgu ispred Sportske dvorane Kostrena, održana je poznata fešta Kostrenska noć. Trio Vitasović, Šajeta i Jeličić zabavljali su Kostrenjane, ali i brojne goste, do dugo u noć.

Kao i svake godine, Kostrenska je noć okupila brojne Kostrenjane, ali i goste iz okolnih krajeva. Fešta je to koja ima dugu tradiciju i dobar glas, a ove godine tome su pridonijeli i izvrsni vokali. 

Na pozornicu se prvi popeo Alen Vitasović, koji je izazvao sveopću euforiju starim hitovima poput “Jenu noć“, “Ne moren bež nje“, “Niš mi se ne da“, “Ja ne gren“ i mnogim drugim. 

Nakon Vitasovića nastupio je Duško Jeličić- Dule sa svojim nezaboravnim hitovima za sve generacije. Za kraj je ostao Dražen Turina Šajeta, koji je u svom prepoznatljivom stilu podsjetio na slavne dane devedesetih kad je ovaj trojac vladao hrvatskom glazbenom scenom. Šajeta i Vitasović izveli su za kraj u duetu zajednički hit “Ona je sama“. 

Osim izvrsne glazbene večeri “Kostrensku noć” popratila je i gastro ponuda, a posjetitelji su mogli uživati u specijalitetima s roštilja i poznatim lignjama na saft, a nije izostalo ni dobro pivo. 

Ugođaj je upotpunila i izložba radova kostrenskih umjetnika i njihovih gostiju, u sklopu koje su posjetitelji mogli kupiti brojne rukotvorine i unikatne proizvode. 

Kostrenska noć i ove je godine, na novoj lokaciji, opravdala visoka očekivanja.