Kostrena 14. srpanj 2022. Izvor: TZO Kostrena

Kostrenske noći otvorit će klape, a finale će biti “vatreno”

Kostrenske noći otvorit će klape, a finale će biti “vatreno”
"Kostrenske noći" dobre zabave ovog petka i subote uz atraktivne glazbene goste: klape Cambi i Baladur te Vatru i Infinity Band

Nakon dvogodišnje pauze u Žurkovo se vraća najdugovječnija ljetna manifestacija “Kostrenska noć”, ovoga puta pod nazivom Kostrenske noći obzirom su organizatori Turistička zajednice općine Kostrena i Općine Kostrena po prvi puta osigurali bogat program u trajanju od dva dana. 
 
Dvodnevni program započinje u petak 15. srpnja od 18 sati ugostiteljskom ponudom i ponudom autohtonih proizvoda, a od 21 sat započinje vrhunski glazbeni program u kojem će posjetitelje zabavljati dvije sjajne klape- klapa Baladur iz Opatije te jedna od najboljih hrvatskih klapa- klapa Cambi Kaštel Kambelovac koja se okupila u prvotnom sastavu nakon višegodišnje pauze. 
 

U subotu 16. srpnja s početkom od 18 sati posjetitelji će ponovno moći uživati u gastronomskim delicijama i vrhunskoj glazbenoj izvedbi popularne Vatre i Infinity Band- a dok će koncertno sjajnu večer zaključiti vatromet.
 
Svakako treba napomenuti da je ulaz besplatan kao i da će zbog održavanja manifestacije parkiralište Žurkovo biti zatvoreno od petka 15. srpnja u 6 ujutro do nedjelje 17. srpnja do 6 sati ujutro. 

“Ne propustite ovaj jedinstveni ljetni spektakl za sve generacije i pridružite nam se u njegovanju tradicije našega kraja”, poručuju iz Kostrene.