Kostrena 22. svibanj 2022. Klaudio Vrančić

Kostrenski “KaKaO” oduševio brojne mališane

Kostrenski “KaKaO” oduševio brojne mališane
Prvi Kostrena kids' outdoor- “KaKaO” u dva je dana privukao brojne mališane, koji su uživali u bogatom programu. 

Ovaj će kostrenski vikend mališani dugo pamtiti. Naime, ispred Sportske dvorane je, u suorganizaciji Turističke zajednice općine Kostrena i Društva sportske rekreacije Kvarner, održan 1. Kostrena kids' outdoor ili “KaKaO”.


Besplatni program, kojeg je vodio Dražen Turina- Šajeta, u potpunosti je bio prilagođen djeci od 4 do 14 godina. Sastojao se od niza kreativnih zabavnih radionica, a u suradnji s tvrtkom Arctic, na čak 250 četvornih metara, postavljen je veliki poligon za rolanje. 


“Već jučer je na ‘rolanju bez granica’ bilo jako puno djece. I danas je, usprkos vrućinama, puno djece došlo na Rolly park i brojne radionice koje smo pripremili. Odaziv je veći nego što smo očekivali i nadamo se da će manifestacija postati tradicionalna”, poručila je Belma Džomba, direktorica TZO Kostrena.


“S obzirom na to da je ovo 1. KaKao oduševljeni smo. Sve radionice su popunjene. Puno je nasmijanih lica i mi smo jako zadovoljni, nadamo se da su i posjetitelji”, rekla je Barbara Gržetić, predsjednica Društva sportske rekreacije Kvarner.


Prvi Kostrena kids' outdoor organiziran je pod pokroviteljstvom Općine Kostrena i Primorsko- goranske županije, a važnost projekta prepoznali su i sponzori INA i JGL.