Kostrena 12. listopad 2021.

Kostrenskim sportašima 30 tisuća kuna vrijedna oprema

Kostrenskim sportašima 30 tisuća kuna vrijedna oprema

Ina je sportašima i klubovima, koji su dio Sportske zajednice Općine Kostrena, sponzorirala nabavku sportske opreme i rekvizita, vrijedne 30 tisuća kuna.

Petnaest kostrenskih sportskih kolektiva dobilo je novu opremu i rekvizite, zahvaljujući 30 tisuća kuna vrijednoj donaciji, koju je osigurala Ina. 
 

Diana Hajdo iz Rafinerije nafte Rijeka naglasila je kako Ina od svojih početaka nastoji biti aktivni član zajednice te podržava sve inicijative kojima se potiče i promiče sport. Kostrenski načelnik Dražen Vranić i zamjenik predsjednice SZOK- a Josip Bilić pozdravili su nastavak uspješne suradnje, naglasivši kako je sport jedno od područja kojima se u Kostreni posvećuje posebna pažnja i u koji se puno ulaže. 

Klubovima od 500 do 3.800 kn

Na raspodjelu sponzorstva utjecalo je nekoliko kriterija, kao što su ukupni rad, doprinos lokalnoj zajednici, broj natjecatelja te stupanj natjecanja i postignuti rezultati.


Nogometni klub Pomorac 1921, Jedriličarski klub Galeb, Odbojkaški klub Kostrena i Klub podvodnih aktivnosti Kostrena dobili su 3.800 kn, Vaterpolo klub Jadran Kostrena, Športsko ribolovno društvo Kostrena, Karate klub Kostrena i Boćarski klub Kostrena 2.000 kn, Košarkaški klub Kostrena, Kickboxing klub Bura, Klub podvodnih djelatnosti INA Kostrena, Športsko ribolovno društvo INA Kostrena i Tenis klub Kostrena 1.100 kn te Rukometni klub Kvarner Kostrena 500 kn.

Komentari