Kostrena 3. studeni 2021.

Kreativne radionice “Stori po svoju” uskoro u Kostreni

Kreativne radionice “Stori po svoju” uskoro u Kostreni
Djeca i mladi s područja Urbane aglomeracije Rijeka dobit će priliku sudjelovati u preko 40 programa

U ponedjeljak 8. studenoga započet će prve radionice projekta “Stori po svoju” čiji je nositelj Općina Kostrena. Djeca i mladi s područja Urbane aglomeracije Rijeka dobit će priliku sudjelovati u preko 40 programa, istražiti svoje interese i upoznati vršnjake s kojima će podijeliti iskustvo stvaranja, steći različite vještine koje će po završetku programa moći koristiti kroz djelovanje u školi, organizacijama civilnog društva i tijelima javnog sektora.


Prvi ciklus radionica bit će predstavljen u OŠ Kostrena i održavat će se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji Kostreni u periodu od 8. studenoga do 31. ožujka, izuzev radionica glazbe i plesa koje se održavaju u Rijeci i Kraljevici. Radionice su besplatne. Prijave se mogu izvršiti putem obrasca na poveznici Prijave na radionice projekta “Stori po svoju”.

Informacije o projektu i radionicama mogu se preuzeti na mrežnim stranicama Općine Kostrena, Centra kulture Kostrena, Grada Rijeke i Grada Kraljevice kao i na Facebook stranici projekta (@stori.po.svoju) i Instagram profilu projekta (#stori.po.svoju).