Kostrena 31. svibanj 2024. Izvor: Naša Kostrena

Kreće sezonska naplata parkiranja u Kostreni uz more

Kreće sezonska naplata parkiranja u Kostreni uz more
Od subote 1. lipnja u Kostreni počinje sezonska naplata parkiranja na parkiralištima uz more koja će biti pod naplatom do 30. rujna, od 7 do 21 sat.

Područje naplate parkirališnog prostora podijeljeno je u dvije tarifne zone; 0 ZONA (plava) u koju spadaju parkirališta Žurkovo, Kostrenka i Nova voda dok su ostale parkirališne površine pod naplatom u 1. ZONI (zelena). Satne i dnevne karte naplaćuju se po zonama dok tjedne i sezonske karte vrijede za cjelokupno područje naplate.

Sezonsku parkirališnu pretplatu moguće je kupiti u službenim prostorijama KD Kostrena, radnim danom od 9 do 13 sati, na parkirnim aparatima te putem aplikacije Bmove (potkanali Keks Pay i Aircash).  Za korisnike koji nisu mještani Kostrene sezonska pretplata za cijeli period od 1. 6. do 30. 9. iznosi 60 eura.

Povlaštena sezonska pretplata za mještane Kostrene iznosi 15 eura te za osobe s invaliditetom (od min. 20%) i hrvatske branitelje s prebivalištem u Kostreni 7,5 eura.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i načinu kupnje povlaštenih sezonskih pretplata za mještane Kostrene, osobe s invaliditetom i hrvatske branitelje mogu se pronaći na mrežnim stranicama KD Kostrena ili zatražiti na broj telefona (051) 289 – 570.