Kostrena 29. rujan 2022. K.V.

“Ljubav, gubitci i moda” ovog petka na “Jeseni u Kostreni”

“Ljubav, gubitci i moda” ovog petka na “Jeseni u Kostreni”
U petak 30. rujna hit predstava “Ljubav, gubitci i moda”, Teatra To go na kostrensku pozornicu dovodi Zdenku Kovačiček, Mirnu Medaković Stepinac, Matiju Prskalo, Karmelu Vukov- Colić i Sanju Doležal.

Riječ je o posebnom kazališnom formatu u kojem pet žena govori o odjevnim predmetima koji su obilježili njihove živote i kroz prizmu odjeće zapravo iznose intimnu ispovijest svojih života. Priče je napisala poznata književnica Nora Ephron, a redateljica predstave je Nina Kleflin.

Ulaznice se prodaju putem sustava mojekarte.hr po cijeni od 50 kuna. Cijena ulaznica za umirovljenike iznosi 30 kuna. Ulaznice s popustom za umirovljenike nisu dostupne u online prodaji i mogu se kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji. Za one predstave koje ne budu unaprijed rasprodane, ulaznice se mogu kupiti u Narodnoj čitaonici, sat vremena prije početka predstave (od 19 sati).

Predstave se održavaju u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Sve informacije o programu 21. Jeseni u Kostreni mogu se pronaći na portalu nasakostrena.hr kao i na društvenim mrežama Centra kulture Kostrena, Naša Kostrena i partnera manifestacije.