Kostrena 21. lipanj 2018.

Nagrađene najljepše kostrenske okućnice i balkoni

Nagrađene najljepše kostrenske okućnice i balkoni
Nagrade za najljepše kostrenske okućnice i balkone dodijeljene su na terasi Narodne čitaonice Kostrena Sveta Lucija u okviru projekta "Volim Hrvatsku- volim Kostrenu" i akcije "Plavi cvijet”.
 
Najljepšom okućnicom u Kostreni proglašena je ona Denisa Stojaka, drugo mjesto pripalo je Neni Kovačević, a treće mjesto s izjednačenim brojem bodova su podijelili Marko Lukeš i Darija Marinović. 


U kategoriji balkona komisija je najljepšim proglasila balkon Alana Grahovca, drugoplasiran je balkon gospođe Ivane Babić, a treće mjesto zauzeo je balkon Anje Šimić.
 
Ove godine komisija je odlučila dodijeliti i dvije posebne nagrade i to Slavici Beviakva za tradicijski vrt te Željki Egredžija za uistinu posebnu okućnicu i uklapanje novog uređenja u prirodni ambijent i promišljanje vrijednosti prostora u širem smislu. 


Nagrade za najljepše kostrenske okućnice i balkone dodijelila je Turistička zajednica općine Kostrena u okviru projekta "Volim Hrvatsku- volim Kostrenu" i akcije "Plavi cvijet”, a bogate nagrade osigurali su NS Agro Trade, Parkovi Plus, Općina Kostrena i TZO Kostrena.
 

Dodjelu nagrada na terasi Narodne čitaonice Kostrena Sveta Lucija glazbenim je nastupom uveličao Duo L.S.D- Love Sing Dance.

Komentari