Kostrena 16. srpanj 2022. Klaudio Vrančić

Najljepšim klapskim pjesmama počele "Kostrenske noći"

Najljepšim klapskim pjesmama počele "Kostrenske noći"
Klape “Cambi” i “Baladur” u Žurkovu su sjajnim nastupima otvorile ovogodišnje “Kostrenske noći”, koje se večeras nastavljaju uz “Vatru” i “Infinity Band”

Neke od najljepših klapskih pjesama odjekivale su sinoć Žurkovom. A čast da otvori ovogodišnje “Kostrenske noći” imala je opatijska klapa “Baladur”, koja je zagrijala atmosferu u mnogima najdražoj kostrenskoj uvali.


Vrhunac večeri svakako je bio nastup izvrsne klape “Cambi”. Jedna od najboljih hrvatskih klapa, izvedbom brojnih klapskih uspješnica, oduševila je okupljene, koji su pjevali u glas s popularnim gostima iz Kaštel Kambelovca.


Posjetitelje je u Žurkovu dočekala i bogata ugostiteljska ponuda, kao i sajam autohtonih proizvoda i šarenih rukotvorina. Na štandovima je svatko mogao pronaći nešto za sebe, a najviše je zanimanja pobudila ponuda mlađahnih izlagačica.


“Kostrenske noći”, što ih zajedničkim snagama organiziraju Turistička zajednice općine Kostrena i Općine Kostrena, nastavljaju se večeras uz “Vatru” i “Infinity Band”. Ulaz je i ovog puta besplatan