Kostrena 10. srpanj 2020.

Najljepšu kostrensku okućnicu ima Mirjana Bedi

Najljepšu kostrensku okućnicu ima Mirjana Bedi
Mirjana Bedi ima najljepšu kostrensku okućnicu, a Mirela Mirković najljepši balkon. Za najljepši okoliš stambene zgrade nagrađena je Slavica Tomljenović.

Završen je ovogodišnji natječaj za najljepše kostrenske okućnice i balkone, u organizaciji Turističke zajednice Općine Kostrena. Stručna komisija, koja je obišla sve prijavljene okućnice i balkone i ove je godine imala pune ruke posla. 


Za okućnice se bodovalo cvjetnost i hortikulturno uređenje, cjelovito uređenje (vanjski izgled, ograda i sl.) te utjecaj na izgled ulice, a za balkone cvjetnost i hortikulturno uređenje, utjecaj na izgled ulice i arhitektonsko rješenje te uređenje fasade. 


Nagrada za najljepšu okućnicu dodijeljena je Mirjani Bedi. Drugo mjesto pripalo je Saši Boltužić, a treće Danilu Vejnoviću. Mirela Mirković nagrađena je za najljepši balkon, ispred Valentine Šoić i Nede Miletić, a nagradu za najljepši okoliš stambene zgrade dobila je Slavica Tomljenović. 


Nagradu u kategoriji najljepšeg okoliša stambene zgrade osigurali su Parkovi Plus, a nagradu za 2. i 3. mjesto za najljepši balkon Vrtni centar Viškovo- NS Agro trade. Ostale nagrade osigurala je Turistička zajednica općine Kostrena, a akciju su podržali i Općina Kostrena te tvrtka Dezinsekcija.

Komentari