Kostrena 11. srpanj 2019.

Nogometnim kviz na Dan zajedništva, ponosa i sreće

Nogometnim kviz na Dan zajedništva, ponosa i sreće

Savjet mladih Općine Kostrena na terasi Narodne čitaonice u Sv. Luciji, 16. srpnja s početkom u 19 sati, organizirat će malo drugačiju inačicu svojeg popularnog i odlično posjećenog pub kviza, koji će ovoga puta odjenuti crveno- bijele kockice kao dio šireg projekta koji se organizira diljem Hrvatske u znak sjećanja na spektakularni doček Vatrenih koji je ujedinio čitavu Hrvatsku. 

Uz nogometna pitanja i navijačke pjesme, sudionici kviza odjenut će i prepoznatljive navijačke majice. Na ovaj će se način i Kostrena uključiti u obilježavanje Dana zajedništva, ponosa i sreće koji su pokrenuli “Organizatori bez granica” i ambasador projekta izbornik Zlatko Dalić. Akcija će krenuti iz Vukovarsko- srijemske županije, a poput Kostrene, pridružit će im se i brojne druge općine i gradovi. 

U kvizu mogu sudjelovati ekipe s 3 do 5 članova, a mogu se prijaviti slanjem poruke u inbox na Facebook stranici Savjeta mladih Općine Kostrena. Dodatne informacije mogu se zatražiti putem e-mail adrese savjetmladih.kostrena@gmail.com.

Komentari