Kostrena 13. rujan 2021.

Novi režim prometa u naselju Vrh Martinšćice u Kostreni

Novi režim prometa u naselju Vrh Martinšćice u Kostreni
Završeni su radovi na dionici ceste u naselju Vrh Martinšćica, od raskrižja iznad trgovačkog centra Plodine (kbr.69), do raskrižja kod pizzerije Paris (kbr. 86), na kojoj će od sutra 14. rujna biti uspostavljen novi režim jednosmjernog prometa u smjeru Rijeke.
 
Po dobivanju suglasnosti nadležne uprave prometne policije u režim jednosmjernog prometa u narednim danima stavit će se i dionica nerazvrstane ceste od kbr. 92 do kbr. 86, po kojoj će se promet odvijati u smjeru Kostrene, a koja prolazi nešto sjevernije od dionice suprotnog smjera.
 
Uspostavom novog prometnog rješenja doći će i do promjene trase autobusne linije 10 iz smjera Rijeke. Nova trasa linije 10 prolazit će državnom cestom D8 do kružnog toka kod benzinske stanice te u kružnom toku uz autopraonicu proći ulicom Šodići- Glavani nakon čega nastavlja uobičajenom trasom.

Linija 10A prometuje redovnom trasom u polasku i povratku. Na postojećoj trasi ukida se autobusno stajalište Vrh Martinšćice kod autosalona Kivela iz pravca Rijeke.

Komentari