Kostrena 14. svibanj 2022. K.V.

Otvorene prijave za kostrenski glazbeni kamp PIG

Otvorene prijave za kostrenski glazbeni kamp PIG
Drugo izdanje glazbenog kampa “PIG” održat će se u Kostreni od 30. lipnja do 3. srpnja. Kamp je namijenjen mladima od 14 do 18 godina koji imaju predznanje sviranja instrumenta ili pjevanja, a imaju želju postati članom benda i iskusiti svjetla pozornice.

PIG vol. 2 trajat će četiri dana, a mlade nade alternativne glazbene scene dobit će i priliku za javni nastup. Ideja je, kao i prošle godine, da se kroz radionice oforme dva benda koja bi održala koncert u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni.

Na kampu će biti zastupljene radionice gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i pjevanja. Osim toga, polaznici će doznati korisne informacije i iskustva o osnivanju benda i ulogama te odnosima unutar benda, uštimavanju, tonskoj probi, jednostavnom slaganju opreme za nastup, ali i iskusiti prvi nastup.


Broj mjesta je ograničen te je obavezno sudjelovanje sva četiri dana. Sudjelovanje u kampu besplatno je za sve polaznike. Zainteresirani za sudjelovanje na Glazbenom kampu PIG vol.2. prijaviti se mogu putem online obrasca do 20. svibnja.

Prvih petnaest prijavljenih kontaktirat će se telefonski kako bi se obavio kratak motivacijski razgovor te upoznavanje s osobnim preferencijama u glazbi nakon čega će se sastaviti lista polaznika.

Kamp organiziraju Centar kulture Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji u suradnji s Udrugom Ri Rock.