Kostrena 17. rujan 2021.

Popularni Zijah Sokolović otvara 20. “Jesen u Kostreni”

Popularni Zijah Sokolović otvara 20. “Jesen u Kostreni”

CABAres CABArei Zijaha Sokolovića, otvorit će 20. jubilarno izdanje jedne od najdugovječnijih kulturnih manifestacija riječkoga prstena “Jesen u Kostreni”, koja počinje sutra 18. rujna u 20 sati.

CABAres CABArei je zabavna života komedija koja se dotiče svih “sitnica” koje život znače. O upoznavanju, iskustvu i običnom danu, o uspjehu i neuspjehu, dogovaranju i borbi mišljenja, o hrani, zdravom razumu, vožnji automobilom i budućnosti, o kazalištu kao hladnjaku zabluda o mediokritetima, o rodbini i zaostalosti, o pomirenju sa životom, o budalama, seksualnosti i starosti.


Već u ponedjeljak, 20. rujna, na rasporedu je predstava Muškarci su s Marsa, žene su s Venere, a u srijedu 22. rujna publiku će nasmijati Tarik Filipović u ulozi bezvremenskog nogometnog selektora Ćire Blaževića.  

Predstave se održavaju u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni Čitaonice sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za umirovljenike 30 kuna uz predočenje umirovljeničke iskaznice, uz napomenu da se na jednu umirovljeničku iskaznicu može kupiti jedna ulaznica. Za sve predstave potrebna je covid potvrda.

Komentari