Kostrena 24. ožujak 2017.

“Proljeće u Kostreni” uz tri predstave i koncert

“Proljeće u Kostreni” uz tri predstave i koncert
Predstavom “Veliko putovanje malog puža”, Kazališta lutaka Produkcija Z iz Splita, u ponedjeljak počinje "Proljeće u Kostreni”. U sklopu ovogodišnje kulturne manifestacije na rasporedu su četiri predstave. 
 
U dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji od 27. do 30.3. održat će se još jedno “Proljeće u Kostreni”. Kulturna manifestacija namijenjena djeci i svima onima koji se tako osjećaju obuhvaća predstave za vrtićki i školski uzrast, koje su izabrali predstavnici Dječjeg vrtića “Zlatna ribica” i Osnovne škole “Kostrena”.
 
Prva predstava na rasporedu je u ponedjeljak, 27. ožujka u 10:30, na Međunarodni dan kazališta, kada u Kostreni gostuje Kazalište lutaka Produkcija Z iz Splita s predstavom “Veliko putovanje malog puža”, namijenjenoj djeci za vrtićki uzrast i mlađe razrede osnovne škole.
 
Dan kasnije, 28.03. u 10:00, na rasporedu su “Prapriče” Teatra Oz, za učenike od 1. do 6. razreda osnovne škole. Srijeda, 29.03, je rezervirana za predstavu “Kako živi Antuntun”, Scene Gorica, za vrtićki uzrast i mlađe razrede osnovne škole. Posljednjeg dana, 30.03., u Kostreni će se održati edukativni koncert puhačkog kvinteta Simply Brass. Sat interaktivne glazbene kulture, u formi glazbene slušaonice namijenjen je učenicima osnovnih škola.

Foto: arhiva