Kostrena 9. listopad 2021.

Sajam zdrave hrane ove nedjelje u Kostreni

Sajam zdrave hrane ove nedjelje u Kostreni

Na sajmu će svoje proizvode izložiti 30 uzgajivača i proizvođača zdrave hrane iz Primorja, Zagreba, Like, Hrvatskog Zagorja, Slavonije i Dalmacije te jedan iz Slovenije

Ove nedjelje, 10. listopada, od 9 do 13 sati, u uvali Žurkovo će se održati sajam zdrave hrane- šesto izdanje manifestacije “Zelena Kostrena”. Većina sudionika su ekološki certificirani uzgajivači i proizvođači, a oni koji nisu proizvode po principima ekološke, organske, biodinamičke i permakulturne poljoprivrede.
 
Na sajmu će svoje proizvode izložiti 30 uzgajivača i proizvođača zdrave hrane iz Primorja, Zagreba, Like, Hrvatskog Zagorja, Slavonije i Dalmacije te jedan iz Slovenije, a posjetitelji će moći kupiti svježe voće i povrće, prerađeno voće i povrće, mliječne kravlje i kozje proizvode, suhomesnate proizvode, riblje proizvode, med i proizvode na bazi meda, prirodnu kozmetiku, žitarice i proizvode od žitarica te razne druge proizvode.

 
“U ovom izdanju Zelene Kostrene posebno ističemo ponudu domaćih jabuka i krušaka te ostalog svježeg povrća, stoga pozivamo sve ljubitelje zdravih i prirodnih, domaćih proizvoda da nam se pridruže i ispune nedjeljno jutro neodoljivim mirisima i okusima. Posebna nam je čast najaviti sudjelovanje našeg dragog Kostrenjanina Tomislava Tijana koji će predstaviti svoje rukotvorine”, poručuju organizatori. 
 
Sajam organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena, Općina Kostrena i Udruga Zeleni Kastav, a održat će se uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. 

Komentari