Kostrena 2. travanj 2023. Klaudio Vrančić

Šareni “Uskrs u Kostreni” razveselio velike i male

Šareni “Uskrs u Kostreni” razveselio velike i male
Za gastro specijalitete pobrinuli su se Kristijan Kozmić, Udruga Palentar i Snjeguljica, za dobru glazbu Klapa Baladur, a posebno zabavno na "Uskrsu u Kostreni" danas je bilo najmlađima

Veselo je danas, na Cvjetnicu, bilo u Kostreni. Tradicionalna manifestacija “Uskrs u Kostreni”, što je zajedničkim snagama organiziraju kostrenska Turistička zajednica i Općina Kostrena, okupila je brojne posjetitelje na terasi Narodne čitaonice. A Kostrenjane i njihove goste dočekao je uistinu bogat program.


“Veseli nas što našu manifestaciju- Uskrs u Kostreni svake godine prepoznaje i posjećuje sve više i više ljudi. Vrijeme nas je na sreću poslužilo i ove godine. Za posjetitelje smo ponovno pripremili sjajan program i bogatu gastro ponudu”, istaknula je Belma Džomba, direktorica TZO Kostrena.


Za glavno jelo pobrinuli su se vrijedni članovi grobničke Udruge Palentar, koji su pripremili palentu kompiricu te Kristijan Kozmić iz Kvarnerskog pijata, koji je servirao fritaju od šparoga. Izostao nije ni desert- kostrenski šišer, koji je gostima poslužila kostrenska slastičarnica Snjeguljica. 


Da se specijaliteti ne degustiraju u tišini pobrinuli su se dečki iz Klape Baladur. A u to vrijeme najmlađi su se u društvu mede i uskrsnog zeke zabavljali na kreativnim i edukativnim radionicama. Šareni “Uskrs u Kostreni” tako se još jednom pokazao kao pun pogodak, za velike i male.