Kostrena 21. studeni 2018.

Sjajna “Četiri tenora” uskoro u Kostreni

Sjajna “Četiri tenora” uskoro u Kostreni
“Četiri tenora”, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak, koji oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih standarda i opernih arija, 9. prosinca nastupaju u Sportskoj dvorani Kostrena.

Okupljeni pod imenom Četiri tenora, tri Dalmatinca i jedan Međimurac (Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak), oduševljavaju svojim izvedbama talijanskih kancona, domaćih standarda i opernih arija.

Njihovi koncerti donose opuštenu atmosferu, a mediteranskim šarmom i humorom lako i brzo osvajaju srca publike koja ih s pozornice ne pušta bez nekoliko bisova.

Izvedbama arije Nessun Dorma, Oliverove Cesarice i Cocine Vilo moja te čuvenih Funiculi Funicula, Chitarre Romane, Grande Amore, Canzone per te već su oduševili Zagreb, Split, Rijeku, Zadar, Dubrovnik…

Četiri tenora uistinu su prava senzacija na glazbenoj sceni, što potvrđuje ogromna potražnja za njima. Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njihove koncerte, a repertoar pjesama koje izvode, izniman talent i odnos prema publici kombinacija su koja koncerte Četiri tenora čini večerima za pamćenje.

Koncert će se održati 9. prosinca u 19 sati, u Sportskoj dvorani Kostrena. Ulaznice po cijeni od 80 kn mogu se kupiti u sustavu mojekarte.hr i na svim njihovim prodajnim mjestima. Između ostaloga to su: Foto Revija, Novi Korzo, Dallas Records i Croatia Records u Rijeci, KD Kostrena i New Sound Matulji.