Kostrena 12. svibanj 2019.

“Škalin dva do oltara” album prvijenac Katje Budimčić

“Škalin dva do oltara” album prvijenac Katje Budimčić

“Škalin dva do oltara”, album prvijenac Katje Budimčić bit će predstavljen u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija, u sklopu ovogodišnjih “Čakavskih susreta va Kostrene”. 

Šesnaest skladbi s kojima je Katja Budimčić nastupala na festivalima Mik, Čansonfest i Grobnička skala svoje je mjesto našlo na prvom nosaču zvuka talentirane pjevačice zavidnih vokalnih sposobnosti.  

“Škalin dva do oltara” Katja će predstaviti cjelovečernjim koncertom, a u tome će joj pomoći “4Shades”, Zvonimir Radišić, Dino Ivelja, Dorijan Cuculić i Žiga Smrdel. 


“Drago mi je da nakon svih tih godina i publika, a i ja, možemo imati sve ove divne pjesme na jednom mjestu. Zahvaljujem se od sveg srca Općini Kostrena i Čakavskoj katedri Kostrena bez kojih cd-a ne bi bilo. Osjećam se divno i taj osjećaj s publikom želim podijeliti na promocijskom koncertu kada će uz mene stajati moji dečki: 4Shades band, Zvonimir, Dino, Žiga i Dorijan. Na kraju, glazba je oduvijek bila moj život, postala je moj poziv i sretna sam sto mogu raditi ono sto volim”, rekla je Katja Budimčić.

Promocija cd- a, kojeg izdaje Katedra Čakavskog sabora Kostrena pod pokroviteljstvom Općine Kostrena, održat će se u sklopu ovogodišnjih “Čakavskih susreta u Kostreni, 18. svibnja u 20 sati, u Narodnoj čitaonici Kostrena Sv. Lucija.