Kostrena 26. veljača 2020.

Špažićari osudili Mićela Profešura i izgubili vlast u Kostreni

Špažićari osudili Mićela Profešura i izgubili vlast u Kostreni

Suđenjem Mićelu Profešuru i spaljivanjem dežurnog krivca za sve nevolje koje su Kostrenjane snašle u proteklih godinu dana Špažićari su kraju priveli maškarana događanja u Kostreni. 

Svega nekoliko dana nakon što su briljirali na riječkom Korzu kostrenski Špažićari izgubili su vlast. Danas su općinski ključ morali vratiti starom- novom načelniku Draženu Vraniću. 


No, prije primopredaje vlasti maškare su sudile krivcu za sve nedaće koje su Kostrenjane snašle u proteklih godinu dana- Mićelu Profešuru. 


Mićela su optužili za niz lokalnih, nacionalnih pa i globalnih problema. Oprostiti mu nisu mogli štrajk zbog kojeg će školska godina trajati i po ljetu, ali ni male učiteljske plaće. Kriv je i što Špažićari nisu imali kandidatkinju za kraljicu Riječkog karnevala, a i za to što je piva Corona nekada liječila, a danas corona (virus) sije strah. 


Uzalud je branitelj nabrajao brojne olakotne okolnosti. Pomilovanja nije bilo pa je nakon čitanja oporuke Mićel Profešur nestao u dimu, a s njim su nestali i svi kostrenski problemi. 

Komentari