Kostrena 26. lipanj 2024. Izvor: Naša Kostrena

Sportsko- rekreativna akcija “UNIRI se giba!” u Kostreni

Sportsko- rekreativna akcija “UNIRI se giba!” u Kostreni

Centar za sport Sveučilišta u Rijeci po prvi puta organizira ljetno izdanje popularne sportsko-rekreativne akcije ''UNIRI se giba!''.

Vožnje supova i kajaka te vaterpolo turnir 3v3 održat će se u subotu, 29. lipnja s početkom u 15 sati na vaterpolo igralištu u Kostreni.

Aktivnosti na kajaku i SUP-u odvijat će se u tri ture po sat i pol, a u svakoj će maksimalno biti deset sudionika. Sudjelovati je moguće bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Stoga, Centar za sport Sveučilišta u Rijeci, kao organizator ovog događanja, poziva sve zainteresirane - studente i studentice, djelatnike i djelatnice Sveučilišta u Rijeci, ali i sve građanke i građane, a sve s ciljem poticanja bavljenja sportom i rekreacijom.


Najuspješnije ekipe u vaterpolu bit će i nagrađene, a za nagrade su se pobrinuli Decathlon i Beach bar Metropolis, u suradnji s kojim je zagarantirana i zabava uz DJ-a

Prijaviti se može ovdje, a sudjelovanje je besplatno. Manifestacija se organizira uz podršku Općine Kostrena i Vaterpolo kluba "Jadran" Kostrena.