Kostrena 25. srpanj 2016.

Sve je spremno veliki trodnevni party u Kostreni

Sve je spremno veliki trodnevni party u Kostreni
Kostrena Sunrise Festival, koji će se održati početkom kolovoza, obogatit će festivalsku sezonu na Jadranu. Trodnevni festival održat će se na nekoliko kostrenskih lokacija uz more, na kojima će nastupiti brojni izvođači.

Od 5. do 7. kolovoza kostrenska će se obala pretvoriti u veliku party zonu. Headliner prvog Kostrena Sunrise Festivala je ukrajinski DJ i producent Spartaque, koji obuhvaća raznovrsne žanrove, a dokazao se kao ozbiljan igrač i na polju glazbene industrije. Spartaque ovo ljeto dolazi u Kostrenu predstaviti pravo značenje riječi “I Am Techno“.

Na prvo izdanje Kostrena Sunrise Festivala u redove glazbenika dolazi i srpski producent i DJ TKNO, vlasnik etikete “Tauten“, poznat po svojem jasnom i artikuliranom ritmu. Također, tu su i predstavnici slovenske techno/house scene: Damir Hoffman, Tea Vučković, Urban Jeram, Dave Haze, Uptech, David B. Talijanski techno kreator Jonny Kaos dolazi rasplesati Kostrenu uz pojačanje Vincenza Recupita. 

Domaće snage koje dolaze protresti sound systeme su: Marina Karamarko, Lemon, Sthekerson, Adoo, Boo Dale, Fabian Jakopetz, Teo Harouda, Mo' Funk, Asta Nova, Labozz, Tommy Marquez, Poco Loco, Life4Funk, Dino Jukić, Wide Cut, Leon B, Tech Rule, Isan Hets, Daniel Maya, Ko Mar, Dj ic, Ivan Slosar, Tias, Nico Galante, Yakka, Madafunkaz, Matt Core, Mystic i Face Off. 

Kostrena Sunrise Festival je osigurao poseban stage za sve ljubitelje psytrance glazbe, a za pultom su također domaće snage: Dalton, Nard, System Lock i Ogologo.

Festivalski program će se odvijati na pet lokacija. Noćni program bit će u Quorum beach baru, a dnevni u Tango beach baru, Baraka beach baru, Bunga Bunga beach baru i restoranu Barba Tome te beach baru Li- La, gdje će se održati otvorenje festivala i odvijati sportsko- rekreativni program tijekom festivala. 

U kulturno edukativnoj fazi festivala predstavit će se razne udruge i njihove aktivnosti; udruge mladih, nastupi alternativnih skupina (žongleri, grafiteri, ulični zabavljači) i projekcije filmova.

Sve informacije o cijenama ulaznica, popratnom sadržaju i slično, bit će objavljene na službenoj facebook stranici Kostrena Sunrise Festivala.