Kostrena 12. studeni 2019.

Traži se najbolja fotka s 9. Rijeka Tattoo Expo- a

Traži se najbolja fotka s 9. Rijeka Tattoo Expo- a

"Rijeka Tattoo Expo" po prvi puta raspisuje foto natječaj za najbolju fotografiju s ovogodišnjeg 9. izdanja popularne konvencije, koje će se održati u Kostreni.

Na natječaj se mogu prijaviti svi- amateri i profesionalci, a jedini uvjet je da su fotke napravljene na ovogodišnjoj konvenciji Rijeka Tattoo Expo. 

Fotografije trebaju biti u jpg formatu ne veće od 4 MB i 300 dpi rezolucije. Autor može prijaviti najviše pet fotografija, koje moraju biti istovjetno potpisane kao i na prijavnici, prvo redni broj, ime i prezime pa naziv fotografije, npr: 1_MarkoMarković_Veliko trčanje. 

Svi autori moraju ispuniti i poslati prijavnicu. Krajnji rok dostave fotografija je 31. prosinca. Autori ispunjavanjem i slanjem prijavnice potvrđuje da će poslati autentične snimljene fotografije te preuzimaju odgovornost za sadržaj prijavljenih fotografija. Obrada fotografije u programima za uređivanje fotografije dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

Organizatori se nadaju velikom odazivu jer najbolja fotografija biti nagrađena, a uz nju će biti odabrano još minimalno deset fotografija, koje će biti prikazane na izložbi iduće godine, kao i na velikom desetom jubilarnom izdanju konvencije.