Kostrena 16. srpanj 2019.

Vatreno na nogometnom kvizu u Kostreni

Vatreno na nogometnom kvizu u Kostreni
Vatreno u svakom smislu večeras je bilo na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji, gdje je, u organizaciji Savjeta mladih Općine Kostrena, održan nogometni kviz “Di si bio 16.07.2018.?”

Prvi “Dan zajedništva, ponosa i sreće”, kojim je proslavljena obljetnica veličanstvenog dočeka svjetskih nogometnih doprvaka iz Rusije, obilježen je u brojnim gradovima i općinama diljem Hrvatske.


U čast najvećeg uspjeha hrvatskog nogometa, koji je ujedinio našu zemlju, na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji Savjet mladih Općine Kostrena je organizirao nogometni kviz- “Di si bio 16.07.2018.?”


Svoje je nogometno znanje testiralo pedesetak sudionika, raspoređeno u dvanaest ekipa. Organizatori su pripremili tri kruga i to: “Hrvatska na svjetskim prvenstvima”, “Hrvatska reprezentacija općenito” i “Povijest svjetskih prvenstava”. 


Nakon tri je napeta kruga prvo mjesto osvojila ekipa “Još 94 godine”, drugo mjesto pripalo je “Frizerskom salonu Taribo West”, treće ekipi “Patnje mladog Werdera”, dok je četvrto osvojila ekipa “Zlibarci”.