Kostrena 8. kolovoz 2015.

Vruća “Kostrenska noć” u Uvali Žurkovo

Vruća “Kostrenska noć” u Uvali Žurkovo
Visoke temperature i užarena atmosfera sinoć su bile jamstvo još jedne uspješne “Kostrenske noći”, koja je, u Uvali Žurkovo, okupila više od tisuću posjetitelja.

Kostrenjani i njihovi gosti mogli su uživati u šarolikom glazbenom repertoaru. Program je, na rivi ispred “Vala”, laganim, romantičnim tonovima, otvorio duo Matea Dujmović na flauti i Alenka Špoljar na gitari.

Fešta se potom preselila na glavnu pozornicu na kojoj je za zagrijavanje bila zadužena Grupa “Venus”.

Glavne zvijezde “Kostrenske noći” bili su gosti iz Vodnjana, popularni Gustafi. Edi Maružin i društvo u svom su, energijom nabijenom, stilu, na radost brojne publike, redali dobro poznate hitove.

“Jako smo zadovoljni i što je još važnije zadovoljni su bili i posjetitelji. Atmosfera je bila odlična i ljudi su uistinu mogli uživati u Uvali Žurkovo. Iz godine u godinu Kostrenska noć je sve bolja. Nadamo se da će tako biti i ubuduće,” poručila je Sandra Svetić, direktorica TZO Kostrena.

Svoj su doprinos i ovoj manifestaciji dali umjetnici iz Kostrene i okolice, koji su izložili svoje likovne i keramičke radove, unikatni ručno rađeni nakit te razne suvenire.