Kostrena 12. prosinac 2019.

Zabavna donacijska večer “Zvjezdana prašina” u Kostreni

Zabavna donacijska večer “Zvjezdana prašina” u Kostreni
Zabavna donacijska večer “Zvjezdana prašina” ove će se subote održati u Kostreni. Na programu je plesno natjecanje u kojem sudjeluju poznate osobe iz javnog života našega kraja.

Udruga “Projekt +/-60”, kao završetak ovogodišnjeg projekta „Izrazi sebe-uvažavaj druge“, organizira donacijsku plesno- glazbenu večer “Zvjezdana prašina”, koja će se održati u subotu, 14. prosinca, s početkom u 20 sati, u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Svete Lucije.

Na programu je plesno natjecanje u kojem sudjeluju poznate osobe iz javnog života našega kraja, a partnerice su im članice udruge“ Projekt +/-60“. Plesne parove ocjenjivat će stručni žiri i publika.

Ulaz slobodan uz dobrovoljni prilog od 20 kuna za štićenice “Sigurne kuće” koja djeluje u sklopu udruge “U.Z.O.R.” iz Rijeke. Uz to, svaka članica Udruge “Projekt +/-60” pripremila je  poklon- bon  namijenjen štićenicama,  koje su donirali obrtnici našega kraja.

Osim vrlo atraktivnog natjecanja u plesu, u programu sudjeluje i profesionalni poznati plesni par koji će izvesti plesni show, a u glazbenom dijelu nastupaju Božidarka Matija Čerina koja je ujedno i voditeljica  večeri, ŽVS Luštrin i Projekt band +/-60. Program “Izrazi sebe- uvažavaj druge”, sufinancira Općina Kostrena.