Kraljevica 24. ožujak 2021.

Čandrlić “na kauču”: Košarka me formirala kao osobu

Čandrlić “na kauču”: Košarka me formirala kao osobu

U ovotjednoj epizodi podcasta “Na kauču by Vedrana Lisica” gostovao je nekad veliki košarkaški talent, danas gradonačelnik Kraljevice Dalibor Čandrlić.

Čandrlić je istaknuo kako se ne smatra političarem, a smatra da ga je upravo košarka formirala kao osobu te da je zahvaljujući sportu vrlo rano naučio ustajati nakon poraza. 

Odgovorio je na pitanja kako je bilo igrati košarku i biti talent u vrijeme jednog Dražena Petrovića? Kako su izgledale utakmice s i protiv Tonija Kukoča, Dina Rađe, Aramisa Naglića, Gordana Giričeka i kako je to izgledalo na parketu protiv NBA ekipa?

Čandrlić kaže kako sve u životu radi iz ljubavi i kako mu je najteža životna odluka bila odustati košarke, nakon čega je dugi niz godina plovio i bavio se managerskim poslovima u pomorstvu. 


Za vrijeme svojih godina na moru prisjetio se brojnih avantura, poput primjerice posjete kanibalističkom plemenu. Između ostalog pričao je kako je ostao bez jakne i novčanika u Milanu, u smišljenoj akciji tamošnje bande.

U sklopu dijela “Ili- ili” morao je odabrati između Tonija Kukoča i Dina Rađe, Miroslava Škore i Željke Markić,Marina Miletića i Katarine Peović…

U “Nikad nisam”, voditeljica je Dalibora Čandrlića, između ostalog, pitala je li ikad pušio travu i je li ikad pomišljao kandidirati se za župana.