Kraljevica 15. svibanj 2020.

Dječje igralište i fitness park uskoro na rtu Lipica

Dječje igralište i fitness park uskoro na rtu Lipica
Na kraljevičkom rtu Lipica kroz tri će mjeseca biti uređeno novo dječje igralište, fitness park i mediteranski vrt, zahvaljujući danas potpisanom ugovoru između izvođača i Grada Kraljevice. 

Dječje igralište s pješčanikom, mrežom za penjanje i ljuljačkama, fitness park za vježbanje na otvorenom, interaktivni info punkt, zeleni otok, mediteranski vrt, ambijentalno osvijetljene klupe i nova rasvjeta kroz tri će mjeseca krasiti kraljevički rt Lipica. 


Radovi vrijedni 671.466,25 kuna započet će uskoro, zahvaljujući ugovoru kojeg je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić danas potpisao s izvođačima- tvrtkama Tome iz Omišlja i BM Gradnjom iz Šmrike. Projekt s 388 tisuća kuna sufinancira Ministarstvo turizma. 


“Ovo je prva faza uređenja tog područja, ulaza u Oštro s istočne strane, a istovremeno je druga faza u projektnom smislu već gotova i prijavljena na Ministarstvo turizma. Također, očekujemo i građevinsku dozvolu za uređenje plaža i cijelog morskog dijela Oštra na potezu od lukobrana glavnog kupališta do Lipice, projekta koji se sastoji od 10 plažnih fragmenata i vrijedi u cijelosti oko 8.000.000,00 kuna”, najavljuje Čandrlić.

Komentari