Kraljevica 16. prosinac 2018.

Fenomenalni “Dance Queen” treći u finalu Supertalenta

Fenomenalni “Dance Queen” treći u finalu Supertalenta
Kraljevičke “plesne kraljice”, koje su u večerašnjem finalu “Supertalenta” nastupile sa sjajnom koreografijom inspiriranom Kraljem lavova, zauzele su izvrsno treće mjesto. Pobjednik 6. sezone popularnog showa je Denis Barta iz Sarajeva, dok je drugo mjesto osvojio Siniša Matijević iz Karlovca.

Fenomenalni “Dance Queen” još je jednim sjajnim nastupom oduševio publiku i žiri u studiju popularnog “Supertalenta”, ali i gledatelje diljem Hrvatske. Naime, “Plesne kraljice” ovog su se puta predstavile s koreografijom inspiriranom “Kraljem lavova”, koja je malo koga ostavila ravnodušnim.Zahvaljujući još jednom nezaboravnom nastupu “Dance Queen” je u finalu ovogodišnjeg “Supertalenta” završio na visokom trećem mjestu i tako, pred očima cijele Hrvatske, dostojno obranio boje Kraljevice, ali i cijelog našeg kraja, koji ima razloga biti ponosan. Naime, uz Kraljevičanke su u finalu nastupili i iluzionist Andrej Škedel te plesač Marin Čačija.
 
Denis Barta pobjednik 6. sezone

Pobjednik 6. sezone Supertalenta je talentirani sarajevski pjevač Denis Barta, koji je izvedbom emotive pjesme “Vratio sam se živote”, Kemala Montena, još jednom dirnuo publiku i žiri, zaslužio ovacije te osvojio najviše glasova gledatelja. Zahvaljujući tituli pobjednika ovogodišnjeg "Supertalenta" Barta je kući otišao bogatiji za 200 tisuća kuna. Drugo mjesto osvojio je još jedan iznimni talent- Siniša Matijević, koji je u svom finalnom nastupu zatvorenih očiju nacrtao Luku Modrića.


Izvor: Nova Tv