Kraljevica 19. siječanj 2023. K.V.

Gea Marohnić predsjednica kraljevičkog Savjeta mladih

Gea Marohnić predsjednica kraljevičkog Savjeta mladih
Gea Marohnić izabrana za predsjednicu Savjeta mladih Grada Kraljevice, Ana Borić njena zamjenica 

Konstituirajućom sjednicom u Gradskoj vijećnici je s radom započeo Savjet mladih Grada Kraljevice, u čijem su sastavu: Ivan Bošnjaković, Antonio Grubišić, Krsto Sotošek, Gea Marohnić i Ana Borić, dok su njihovi zamjenici: Roko Šimić, Nino Pravdica, Mario Čolić, Karla Gazić i Nika Sobol. 


Za predsjednicu je večeras izabrana Gea Marohnić iz Šmrike, koja je prvi puta članica Savjeta mladih Grada Kraljevice, dok će njena zamjenica biti Ana Borić s Oštra.

“Na početku želim zahvaliti članovima što su me izabrali za predsjednicu. Potrudit ćemo se s novim idejama Savjet mladih Grada Kraljevice podignuti na jedan viši nivo. Pokušat ćemo realizirati što više ideja koje dobijemo od mladih i nadam se da će suradnja s Gradom biti uspješna, na obostrano zadovoljstvo”, rekla je Marohnić. 


“Vi ćete zastupati sve mlade na području Grada Kraljevice. No, najviše će ovisiti o vama, vašoj inicijativi i angažiranosti. Nadam se da ćemo zajedno realizirati konkretne ideje. Imat ćete od Grada punu podršku. Naša su vam vrata uvijek otvorena”, okupljenima je poručio kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić.

“Drago nam je da imate ambicije i volje biti ovdje. Bilo bi lijepo da se angažirate. Sada imate mogućnosti napraviti određene promjene, koje su danas možda male, ali će s godinama postajati sve veće i bitnije”, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Grada Kraljevice Božidar Sotošek.