Kraljevica 12. travanj 2021.

Idilična kuća za odmor savršena za bijeg od svakodnevice

 Idilična kuća za odmor savršena za bijeg od svakodnevice

Novouređena kuća za odmor na Križišću- “Casa Amor” savršena je za bijeg od svakodnevice, bilo da se radi o godišnjem odmoru, vikend druženju ili djevojačkoj zabavi.  

“Casa Amor”, idilična kuća za odmor, ovog je proljeća obogatila smještajnu ponudu pitoresknog Križišća, malenog mjesta u kraljevičkom zaleđu. A u križišćansku “kuću ljubavi” mnogi će se zaljubiti na prvi pogled. 


Visoka ograda od znatiželjnih pogleda skriva dopadljivo dvorište, gdje gosti mogu uživati u svojoj “oazi mira”, bilo da im je do kupanja u bazenu s hidromasažom, opuštajućih trenutaka u jacuzziju ili izležavanja na ležaljkama “u društvu” maslina, a za ugodna druženja tu je i vrtna garnitura. 


Na svoje će doći i gurmani, kojima su na raspolaganju roštilj, kotlić i peka, a u svojim specijalitetima uživati mogu sjedeći na drvenim klupicama za velikim stolom. “Ponudu” atraktivnog dvorišta upotpunjuju mediteranski vrt i zelene površine, koje će razveseliti i kućne ljubimce.


Kameni zidovi bajkovite kućice kriju elegantnu unutrašnjost. Uz dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu tu su i dvije sobe s bračnim krevetima, dok se kauč u dnevnom lako “pretvara” u dodatni ležaj.  


“Casa Amor” na Križišću idealno je mjesto za odmor. Dovoljno je daleko od gradske vreve, a dovoljno blizu mora i planina. Savršena je za bijeg od svakodnevice bilo da se radi o godišnjem odmoru s obitelji, vikend druženju s prijateljima ili djevojačkoj zabavi.  


Termine u “Casi Amor” možete rezervirati na email casa.amor.krizisce@gmail.com i telefon 091/518 28 62, a upite možete poslati i preko njihove Facebook stranice, odnosno Instagram profila.

(PROMO)