Kraljevica 12. listopad 2019.

Kod Prdele se na štiklama najbolje snalaze muškarci

Kod Prdele se na štiklama najbolje snalaze muškarci

3. “Trka na štiklama pu Prdele” u Črišnjevoj je danas okupila malobrojne ali žestoke natjecatelje i natjecateljice, koji su na visokim petama, uz salve smijeha, projurili stazom.

Malo iza 14 sati u Črišnjevoj je s razglasa odjeknula Severinina “Štikla”, a na startnoj se liniji poredalo šest “sudionica” ovogodišnjeg trećeg izdanja “Trke na štiklama pu Prdele”. 


Nakon što je Damir Badurina s razglasa dao znak za start šarolika grupica, na visokim petama, protutnjala je stazom, uz opće oduševljenje i salve smijeha okupljenih gledatelja. 


Posebna atrakcija, kao i uvijek, bio je domaćin. Prdela je uoči početka najprije prošetao uvalom u elegantnoj haljini, koju je potom posudio kolegi pa je morao trčati u bikiniju. Nakon završetka, kao pravi domaćin, pripadnicama ljepšeg spola poklonio je ruže.


Iako je rezultat bio u drugom planu spomenimo da je na cilj uvjerljivo prvi stigao Patrik Peranić u haljini od Prdele. Drugo je mjesto, odlukom organizatora, osvojila najmlađa sudionica Paula Lukanić, a treće Ružica Gregov, koja je trčala s rukom u gipsu. Posljednja je ciljem prošla “dama u bikiniju”, koja se za ovu priliku nazvala Prdelica.