Kraljevica 5. prosinac 2018.

Kraljevičkim učenicima i studentima 105 tisuća kuna

Kraljevičkim učenicima i studentima 105 tisuća kuna
U sklopu proslave Dana Grada Kraljevice, "Mikuljne 2018.”, u Gradskoj vijećnici Grada Kraljevice upriličeno je svečano potpisivanje Ugovora o stipendiranju učenika i studenata s područja Grada Kraljevice.

Stipendije su dodijeljene svima čije su prijave zadovoljile tražene kriterije. U proračunu Grada Kraljevice za 2019. godinu osigurano je za učeničke i studentske stipendije 105 tisuća kuna te je dodijeljena 21 učenička i 14 studentskih stipendija. Učenici će primati stipendiju od 400 kuna mjesečno, a studenti 500 kuna mjesečno do kraja školske odnosno akademske godine.

“Donijeli smo odluku da se za sve koji zadovoljavaju kriterije, bez obzira koliko vas ima, osiguraju sredstva za stipendije. Potpisano je 35 ugovora o stipendiranju, što je ujedno i najveći broj ikada dodijeljenih stipendija”, naglasila je zamjenica gradonačelnika Paula Vučković.

"Ponosni smo na vas, vaš uspjeh i vaš rad koji je rezultirao dobivanjem ove stipendije. Grad se trudi što više ulagati u mlade, jer su mladi naša budućnost,” poručio je gradonačelnik Dalibor Čandrlić.

Izvor: Grad Kraljevica
 

Komentari