Kraljevica 21. srpanj 2019.

Kraljevičani i gosti uživali uz srdelice, vino i Grupu Venus

Kraljevičani i gosti uživali uz srdelice, vino i Grupu Venus

Opojni mirisi srdelica i vina širili su se sinoć kraljevičkom rivom. “Ribarska fešta” okupila je nekoliko stotina sjajno raspoloženih posjetitelja, koje su se do dugo u noć zabavljali uz Grupu Venus. 

Tradicionalna “Ribarska fešta” u Kraljevici još se jednom pokazala kao pun pogodak. Nekoliko stotina posjetitelja na rivi je sinoć uživalo u friganim srdelicama, vinu i dobroj glazbi, za koju su bili zaduženi dečki iz kraljevičke Grupe Venus.


Srdelicama i vinom posjetitelje su počastili Grad Kraljevica i Turistička zajednica Grada Kraljevice. Organizatorima su u pripremi i podijeli u pomoć priskočili kraljevički ogranak UDVDR- a i Hotel Kraljevica, a svoj su doprinos dali i lokalni ugostitelji.

Tradicionalna “Ribarska fešta” održana je u sklopu “zahuktalog” Leta va Kraljevici, kulturno- zabavne manifestacije koja će, uz brojna događanja, potrajati sve do kraja kolovoza. 


“Jako smo zadovoljni s dobrim odazivom na sva dosadašnja događanja. Drago nam je da naši građani prepoznaju trud uložen u ovogodišnje Leto va Kraljevici. To nam je veliki poticaj da dogodine budemo još bolji i kreativniji”, poručila je Paula Vučković, zamjenica kraljevičkog gradonačelnika.