Kraljevica 19. travanj 2019.

Kraljevičani se uoči Uskrsa družili uz srdelice i bakalar

Kraljevičani se uoči Uskrsa družili uz srdelice i bakalar

Nekoliko stotina Kraljevičana okupilo se danas, na Veliki petak, na tradicionalnom predblagdanskom druženju uz frigane srdelice i bakalar na gulaš, koje je za svoje građane organizirao Grad Kraljevica.

Sjajno predblagdansko ozračje vladalo je jutros u srcu Kraljevice, gdje se, po prelijepom vremenu, na predblagdanskom druženju i prigodnoj marendi okupilo nekoliko stotina Kraljevičana.

Djelatnici gradske uprave,na čelu s kraljevičkim gradonačelnikom Daliborom Čandrlićem i zamjenicom Paulom Vučković, okupljenima su podijelili  stotinjak porcija friganih srdelica i dvostruko više porcija bakalara na gulaš. 

“Uoči blagdana, na Veliki petak, za naše građane organiziramo jednu zakusku i druženje. To je lijepa tradicija, koju ćemo nastaviti i ubuduće”, poručio je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić, poželjevši svim građankama i građanima Kraljevice da najveći kršćanski blagdan dostojno obilježe u krugu svojih obitelji.

Grad Kraljevica je, osim druženja i marende koje je organizirao uz pomoć Hotela Kraljevica, za četrdesetak najugroženijih kraljevičkih obitelji osigurao poklon bonove u vrijednosti od 200 kuna.