Kraljevica 23. siječanj 2023. K.V.

Kraljevički “Dance Queen” i Mario Konjarević najuspješniji

Kraljevički “Dance Queen” i Mario Konjarević najuspješniji
Kraljevički “Dance Queen” najuspješniji hrvatski plesni klub u 2022. godini, a Mario Konjarević najuspješniji sportaš

Na ovogodišnjoj svečanoj sjednici i gala večeri Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Zagrebu, Plesni klub Dance Queen iz Kraljevice proglašen je najuspješnijim hrvatskim plesnim klubom u 2022. godini. Klub je ove godine nizao velike rezultate na važnim natjecanjima, a posebno veseli što je njihov član Mario Konjarević proglašen najuspješnijim sportašem u 2022 godini.  


“Sretni smo i zahvalni što smo dobili tako lijepa priznanja plesne struke, velika je čast i obaveza trenirati tako velik broj djece iz raznih gradova Primorsko- goranske županije i sretni smo što već 16 godina naš klub je konstantno nalazi na popisu najuspješnijih klubova i na listi dodjela važnih nagrada. Svega toga ne bi bilo bez našeg nevjerojatnog tima trenera i plesnih pedagoga koji neumorno, prepuni entuzijazma rade i odgajaju djecu i mlade u sportu. Želimo zahvaliti svima na potpori. Cilj i ideja oduvijek je bila sigurno i kvalitetno mjesto za odrastanje djece i mladih, ali uz sve to, naš klub je postao prava sportska sila koja prenosi ime našeg grada Kraljevice i Primorsko- goranske županije te svih gradova iz kojih dolaze naši sportaši u tuzemstvu i inozemstvu”, poručila je Marija Španja iz Plesnog kluba Dance Queen. 


Na velikoj svečanosti  u izvedbenom djelu nastupila je Klara Šimić, velika nada plesnog kluba Dance Queen i vrlo uspješna sportašica koja je aktualna prvakinja i doprvakinja Hrvatske. Mlada Crikveničanka oduševila je  koreografijom "Lets get loud”.