Kraljevica 5. veljača 2016.

Kraljica se vratila kući

Kraljica se vratila kući
Sandra Ložnik Videčak, 21. kraljica Riječkog karnevala, u svoju je Kraljevicu danas stigla u društvu Meštra Tonija, a dočekali su ih, dakako, kraljevički Mesopustari.

U gustom, kratkom ali slatkom, rasporedu Meštar Toni i prva dama Riječkog karnevala, Sandra Ložnik Videčak, pronašli su malo vremena te u pratnji Mesopustara obišli Kraljevicu. Veselo društvo ugostila je i kraljevička gradonačelnica Nada Turina Đurić.

“Kraljevica ima jako dugu tradiciju maškaranja, a naši Mesopustari su nositelji svih aktivnosti i ludosti u vrijeme maškara. Izbor naše kraljice je veliko priznanje i nadam se da ćemo nastaviti s maškaranom tradicijom, koja je jedna od najljepših u županiji. Grad će Mesopustare i dalje podržavati jer su obilježje Kraljevice, ali i naše županije,” uz čestitke ovogodišnjoj kraljici poručila je Nada Turina Đurić. 

“Predivno je biti kući, ali neću dugo biti u Kraljevici. Puno je još obaveza prije 33. Međunarodne karnevalske povorke,” poručila je Sandra Ložnik Videčak i zahvalila Gradu Kraljevici.

Gradu su na podršci zahvalili i Mesopustari, dok se Meštar Toni prisjetio nekada nadaleko poznatih kraljevičkih maškaranih fešti te izrazio želju da se maškarani tanci vrate u Kraljevicu.

Komentari