Kraljevica 7. veljača 2019.

Mačkarani kotlić i tanci u Šmriki

Mačkarani kotlić i tanci u Šmriki
Četvrti “Mačkarani kotlić” sutra će se održati ispred društvenog Doma u Šmriki. U Šmriku stižu brojne grupe iz okolnih mjesta, a druženje sudionika u večernjim će se satima nastaviti uz Tamburaški sastav Baruffa.

Tridesetak maškaranih ekipa sutra (08. veljače) će se ispred društvenog doma u Šmriki natjecati u kuhanju kotlića. Okupljanje sudionika 4. Mačkaranog kotlića je u 18:30, nakon čega će organizatori ekipama podijeliti po dva kilograma mesa i kilogram kapule. 

Od 19 sati, kada službeno počinje natjecanje koje traje do 22 sata, ekipe će kuhati uz pomoć svojih “tajnih” sastojaka. Po završetku natjecanja šesteročlani će žiri ocijeniti kotliće i izabrati pobjedničku ekipu. 

Oko 21 sat u Šmriku stižu brojni gosti. Najavljene su maškarane grupe s Hreljina, Križišća, Drivenika, Triblja, Grižana, Crikvenice, Bribira, Novog Vinodolskog, Selca, Dramlja, Jadranova i Kraljevice.

Druženje okupljenih nastavit će se uz Tamburaški sastav Baruffa, a spomenuti treba i bogatu tombolu s prvom nagradom- tri dana u Parizu avionom. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Mačkaranom kotliću prijaviti se mogu na FB stranici- Do Re Mi Šmirka.

Komentari