Kraljevica 30. siječanj 2018.

Mala donacija od velikog značaja za najmlađe pacijente

Mala donacija od velikog značaja za najmlađe pacijente
Čekaonica pedijatrijske ordinacije doktorice Dinke Belobrajić u Kraljevici od danas je bogatija za veliki LCD televizor, što ga je najmlađim Kraljevičkim pacijentima donirao Grad Kraljevica.

Grad Kraljevica uslišao je molbu što je stigla od prvih susjeda i donacijom velikog LCD televizora barem malo ublažio stresne situacije u kojima se svakodnevno nalaze najmlađi Kraljevičani dok čekaju na red u pedijatrijskoj ordinaciji doktorice Dinke Belobrajić.

“Drago mi je da je gradonačelnik imao razumijevanja za djecu pedijatrijske ordinacije. Bit će im puno ugodnije i lakše dok čekaju na pregled. Pogledat će koji crtić i nasmijati se”, rekla je Dinka Belobrajić, zahvalivši Gradu Kraljevici.

“Željeli smo boravak djece u ambulanti učiniti što jednostavnijim i bezbrižnijim. Ova donacija je naš mali doprinos, ali što se djece tiče neka ovo bude samo prvi korak. I u budućnosti ćemo gledati da našoj najmlađima pomognemo na bilo koji način”, poručio je kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić.

Na primopredaj mališanima itekako vrijedne donacije kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić je stigao u pratnji zamjenice Paule Vučković.