Kraljevica 17. veljača 2021.

Maškarani Orepčići i Mesopustari posjetili Grad Kraljevicu

Maškarani Orepčići i Mesopustari posjetili Grad Kraljevicu
Mesopustari i maškarice iz Dječjeg vrtića Orepčići jučer su posjetili Grad Kraljevicu, gdje su ih ugostili kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić i zamjenica Paula Vučković

Veselo je na pusni utorak bilo u Gradu Kraljevici. U tradicionalni su posjet jučer stigle male maškarice iz Dječjeg vrtića Orepčići, u pratnji odgajateljica. Dočekali su ih kraljevički gradonačelnik Dalibor Čandrlić i zamjenica Paula Vučković. 

Vesele maškarice svojim su domaćinima donijele domaće krafnice, a Grad je petnaestak dragih gostiju počastio slatkišima, grickalicama i sokićima. 


“Danas sam imao priliku i sreću u Gradskoj vijećnici primiti najvažniju i najdražu delegaciju uopće do sada- maškarano izaslanstvo Dječjeg vrtića Orepčići. Svojim su dolaskom naš Grad učinili boljim, ljepšim i sretnijim mjestom, a razgovori su protekli u konstruktivnom, vrlo sadržajnom, čas ozbiljnom, čas veselom tonu. Doneseni su mnogi važni zaključci, a jedan od njih je i taj da smo s posebnom radošću prihvatili poziv izaslanstva vrtića po kojem ćemo vrlo skoro uzvratiti posjet i nastavili prevažne razgovore na visokom nivou u njihovom domu, vrtiću Orepčić. Osobno me ovakvi posjeti i ovakvi dani najviše raduju, zaokružuju smisao i pokazuju kako svaki trud, angažman i rad po kojem njima ostavljamo bolji Grad sutra vrijedi. I zato je posebno”, rekao je Čandrlić


Da se “užanca ne zatare” u tradicionalni su posjet Gradu jučer stigli i uvijek sjajno raspoloženi Mesopustari, koji će danas u 17 sati na rivi suditi pustu Adamu i vratiti gradski ključ, čime će i službeno završiti ovogodišnja vladavina maškara u Kraljevici.