Kraljevica 8. siječanj 2023. Klaudio Vrančić

Maškare već prve subote dupkom napunile Dom u Šmriki

Maškare već prve subote dupkom napunile Dom u Šmriki
“Mačkarani tanci” nakon dvogodišnje su se pauze vratili u Društveni dom “Ivica Turina”, gdje su “Šmričke mačkare” sinoć ugostile prijatelje iz susjednih gradova i mjesta.

“Šmričke mačkare”, koje ove godine slave 25. rođendan, dobile su najljepši mogući poklon- u Društveni dom “Ivica Turina”, nakon dvogodišnje su se pauze, konačno vratili “Mačkarani tanci”. 

A Šmričani su sinoć ugostili brojne prijatelje iz okolnih mjesta i gradova. Stigli su im gosti iz: Triblja, Drivenika, Grižana, Novog Vinodolskog, Kraljevice, Hreljina i Crikvenice. Okupljene je zabavljao “Žažara band”. Sviralo se u Domu, ali i ispred njega. 


“Napokon smo organizirali mačkarane tance i pokazali su se kao pun pogodak. Dom je doslovno pucao po šavovima, a zabave je trajala do ranih jutarnjih sati. Očekuje nas još dva vikenda maškara i raznih događanja u sklopu Antonje”, poručio je Dino Jagić iz “Šmričkih mačkar”. 

Organizatorima su i ove godine u pomoć priskočili Grad Kraljevica, Turistička zajednica grada Kraljevice i Pizzeria "Na Piketu".